Siteye giremeyen veya zorluk çeken arkadaşlar OKUYUN


Siteye girerken sıkıntı yaşayan proxy sitelerine başvuran veya Chrome veya diğer web browserları kullanıp DNS değiştirerek girmeye çalışan arkadaşlar bunlara hiç gerek yok.
OPERA browserini kullanıp VPN açtığınızda direk girebilirsiniz.

Opera VPN si, uygulamasını kullanmak için öncelikle Opera Web tarayıcıyı indirmeniz gerekiyor. Yapılan güncellemelerle beraber, artık adres çubuğunun hemen solunda VPN butonu yer alıyor. Bu butona basarak anında uygulamayı aktif edebilir ve internette özgürce dolaşabilirsiniz. Şirketin bu hizmetini hiçbir ek uygulama yüklemeden kullanabiliyor olmanız son derece kullanışlı bir durum. Tarayıcıyı indirip kurulumu tamamladıktan sonra Ayarlar bölümüne giderek VPN özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Daha sonra herhangi bir internet sitesine gidip, gezinme çubuğunun hemen sol tarafında yer alan VPN sekmesinden ülke seçimi yapabilir ve VPN servisini aktif edebilirsiniz.

Opera VPN nedir? Opera VPN nasıl açılır?
Opera’nın bu servisinden yararlanabilmek için öncelikle Opera Geliştiriciler Sürümü’nü kullanmanız gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan Opera Geliştiriciler Sürümü’nü indirip kurabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar