Bunu mu istiyordun! [Seks Hikayesi]

Orta yaşlı bir bilgisayar programcısıyım. Çalıştığım şirket elit sayılabilecek üst düzey bir şirketti. Bir kaç yıl çalışmıştım ki günün birinde bir kadın çalışmaya başladı. Giyindiği elbiselerden ve parfümden ve de bir çok özelliğinden ben buradakilerden üstüm hatta paraya bile ihtiyacım yok görüntüsü çiziyordu ki zaten öyleydi. Bu durumu ise bir kaç zaman sonra tanışıp az çok yakınlaştıktan sonra anladım.
Günler günleri aylar ayları kovalarcasına ilerliyor bir gün çok samimi diğer günler ise aradaki mesafeyi koruyan insanı deli eden bir görüntü çiziyordu.  Evliydi orta yaşa yaklaşmış kumral güzel bir vücudu olan bir kadındı. Ben ise esmer kısa saçlı yakışıklı sayılacak bekar bir insandım.
Bazen kocasından bahseder onu anlatır benim içimdeki yakınlığa adeta tokat atardı. Sonradan öğrendim ki çok zenginler ve paraya gerçekten ihtiyacı ve neden çalıştığını ilk zamanlar anlayamadığım bir izlenim çizse de sonradan anladım ki kocasının iş icabı diyerek eşini yalnız başına bırakıp şehir dışına çıkmasından bunalmış bir insan görüntüsü çizmesinden kaynaklanıyordu bu çalışma isteği. Bir nevi arkadaşları da olsa farklı bir ortam arıyordu.
Bu bir gün vıcık vıcık yakınlık daha sonra ise aradaki mesafeden de anladığım üzre pek dengesi yerinde olmayan bir insan gibi davranıyordu. 
Ben ne kadar yakınlaşma çabasında olursam olayım o o derece kaçıyordu ve adeta deli oluyordum kadına bu durumda. İş sonrası bir kahve olsun içme istemi bazen kabul eder ve yakınlaşır bazen ise sudan sebeplerle gelmezdi.
Normal olmayan davranışlarından dolayı adeta bir güneş gibi etrafından ayrılamaz beni çekiyor olmuştu.
Sex hayatım normalden daha güzeldi. "Ona mı kaldım" diye düşünsem de aklımdan çıkmıyordu. Sapkınlık derecesine varan bu davranışlarımdan dolayı kocasını takıp etmek istemiştim. Ama sonradan işimden geri kalacağımı düşündüğümden dolayı vaz geçip bir dedektiflik bürosuna gidip adama arkadaşımın eşinden şüpheleniyor ama kendisi utancından bu duruma girmediği için ben geldim diyerek yalan söyleyerek kocasınını takıp ettirdim. Ve kadının davranışlarındaki bozukluğun kocasının onu aldatmasından ve sex hayatının düzenli olmamasından kaynaklandığını anladım.

Arkadaşlarımdan birisi bir party düzenlemiş benide davet etmişti. Bir cuma günüydü ve ertesi günü iş yoktu. Dans eğlence derken gece saati takıp bile edemadim. 3 erkek 4 kadın benim eve geçtik ve sanki partyde ki alkol yetmiyormuş gibi evde de devam ettik. Alkolünde etkisi ile kimin eli kimin cebinde belli değildi. kim kimi tutarsa olduğu yerde sevişiyor ve sex yapıyordu. Kafam iyice ağırlaşmış olacak ki sızıp kalmışım sabah uyandığımda başım davul gibiydi.

Bir kaç ay geçmiş ve günler sanki Copy Paste gibi geçiyordu. İşe o gün Ayten gelmemişti gözlerim onu arar oldu ama kimseye de neden gelmedi diye sormadım. İşimden eve geldim ve karnımı doyurmak için buzdolabını açmıştım ki kapı çaldı. Kapıyı açmak için harekete geçtim ve de kapıyı açtım ama kime yoktu. Tam kapıyı kapatacaktım ki kapı önünde gözlerim flash belleğe takıldı. Aldım ve nedir diye merakla laptopuma taktım. Bir video vardı ve videonun ismi "Bunu mu istiyordun!" du.
Merakla açtım. Telefonla çekilmiş videoda 3,4 kişinin sesi geliyordu. Sabit olmayıp bir aşağı bir yukarı giden görüntü bir süre sonra bir yangın merdiveni olduğunu anladığım bir yerden yukarı doğru çıkan bir kaç kişinin görüntüsünü algıladım. Ve bir camdan bir eve doğru girdiler. Hepsinin kafasında kar maskeleri vardı. Görüntü yatak odasına giren adamın uyuyan erkeğin bir adam tarafından ağzının kapatılması ve diğer adamında kadının ağzını kapatılması görüntüsünü gördüğümde bunun Ayten olduğunu anladım ve adeta başımdan kaynar sular devrildi. Kocasının bayıldığını ama kadının baygın olmadığını gördüm. Ayten'in üstünde ipek bir gecelik vardı. Adamlar elindeki kamerayı sabitleyip bir yamyam gibi Ayten'in üstüne çullandılar. 3 kişi üstünü çıkarken Ayten'in üstündeki sanki onu sakinleştirmeye çalışmış gibi üstüne çullanmıştı.
 Diğerleri yatağa geldi üstündeki çekilip o da soyundu. Biri sırt üstü yatıp Ayteni kucağına aldı ve sikmeye başladı. Kendine doğru çekip göğüslerini göğüsüne yapıştırdı. Böylece bir süre siktikten sonra bir başka adam gelip Ayten'in götünden sikmek için kaldırdığı sikini onun götüne soktu. Aytenin bağırma çabası sonuçsuz kalıp sadece inilti çıkıyordu. 3. Adam da gelip elindeki silahı gösterdikten sonra bir kenara koydu ve sikini Ayten'in ağzına verdi. Sanki ne olacağını anlayan Ayten sadece ağzına alıp elinden bir şey gelmemesinden bağıramıyordu bile.
3 adam uzun süre Ayten'i amından götünden sikti. Üstüne boşaldılar her yeri sperm olan Ayten öylece yatağa uzanmış haldeyken kamera sabit olan yerinden kaldırıldı ve kocayı gösterdi. O da ne kocasının elleri bağlı ama gözleri açıktı. Kocanın siki kalkmış öylece izliyordu. Ayten yüz üstü yattığından arkasından kimin geldiğini bile göremedi. Kocası Ayten'nin sessiz bir şekilde üstüne abandı ve bir adam da elindeki silahı gösterip sus işareti yapıyordu. Kocası Ayten'in götünden sikmeye başladı. Adam aç kurt gibi sikiyordu sikiyordu ve bir hayvan gibi  bağırarak boşaldı. Ve video orada durdu. Tam kapatıyordum ki devamı olduğunu gördüm ve devamında koca kameraya dönüp "bunu mu istiyordun" dedi. Sanki karşımda gibi ne yapacağımı şaşırdım.  Koca onu takıp ettirdiğimi dededktif sayesinde öğrenmiş. Adam zaten karun kadar zengin ve bir çok yere eli uzanan biriymiş. Paraya puala da ihtiyacı olmayan tam bir pislik herif. Tüm olayıda kendi kurgulamış ve Ayten hariç hepsinin bilgisi olduğu bir durummuş.
Ayten artık işe gelmiyordu. Yine aynı şekilde zil çaldı ve yine Flash bellek ile Ayten'i sikmelerinin videosunu yolldaılar bana. Saatlerce bağladıkları Ayten'i farklı farklı pozisyonda sikiyorlardı. Muhtemelen ilaç almış olacaklar ki sikleri 1,2 saat sürmesine rağmen bir dk bile inmeden Ayten'i dağıttılar. 
Ben ise onlara bakıp mastürbasyon yapmakla yetindim....

Yorum Gönder

0 Yorumlar